Celodenní jídelníček na období 9.12. - 15.12. ke stažení zde
Celodenní jídelníček na období 2.12. - 8.12. ke stažení zde
publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU
- 1. obiloviny obsahující lepek
- - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
- 2. korýši
- - a výrobky z nich
- 3. vejce
- - a výrobky z nich
- 4. ryby
- - a výrobky z nich
- 5. podzemnice olejná (arašídy)
- - a výrobky z nich
- 6. sójové boby (sója)
- - a výrobky z nich
- 7. mléko
- - a výrobky z něj
- 8. skořápkové plody
- - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
- 9. celer
- - a výrobky z něj
- 10. hořčice
- - a výrobky z ní
- 11. sezamová semena (sezam)
- - a výrobky z něj
- 12. oxid siřičitý a siřičitany
- - v koncentracích vyšších 10 mg/kg nebo 10 ml/ l, vyjádřeno SO2
- 13. vlčí bob (lupina)
- - a výrobky z něj
- 14. měkkýši
- - a výrobky z nich