TEMATICKÝ KUCHAŘSKÝ DEN – VELIKONOCE Z POHLEDU TRADIČNÍCH POKRMŮ

Z další řady již úspěšně zrealizovaných tematický kuchařský dní, byl tento den zasvěcený Velikonocům.

Pro našeho učně oboru Práce ve stravování, to byla nejenom příležitost prozkoumat dobroty spojené s Velikonocemi, ale také možnost naučit se tradiční recepty a dovednosti v připravování těchto pokrmů. Pod vedením šikovných učitelek odborného výcviku se chlapci ponořili do světa velikonočních lahůdek, jako jsou mazanec, nádivka, plněná roláda a samozřejmě, nezbytný velikonoční beránek.

Dnešní tematický kuchařský den byl plný radosti, zábavy a samozřejmě dobrého jídla. Všichni učni si tak zaslouží obrovskou pochvalu za jejich fantastický výkon během celého dne. Naše učitelky odborného výcviku se s nadšením postaraly o to, aby naši učni nejenom rozvíjeli své kuchařské dovednosti, ale také porozuměli historickému a kulturnímu kontextu oblíbeného svátku.

Vítězství 70, Děčín XXXII; tel. + 420 412 594 901; e-mail: a.krupickova@vuboletice.cz

Správa webu: hois.pavel@gmail.com
 © 2014. All Rights Reserved.