Jídelníček

Celodenní jídelníček na období 18.3. - 24.3. ke stažení zde
Celodenní jídelníček na období 11.3. - 17.3. ke stažení zde

SEZNAM ALERGENŮ

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU 
1. obiloviny obsahující lepek
- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši
- a výrobky z nich
3. vejce
- a výrobky z nich
4. ryby
- a výrobky z nich
5. podzemnice olejná (arašídy)
- a výrobky z nich
6. sójové boby (sója)
- a výrobky z nich
7. mléko
- a výrobky z něj
8. skořápkové plody
- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. celer
- a výrobky z něj
10. hořčice
- a výrobky z ní
11. sezamová semena (sezam)
- a výrobky z něj
12. oxid siřičitý a siřičitany
- v koncentracích vyšších 10 mg/kg nebo 10 ml/ l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob (lupina)
- a výrobky z něj
14. měkkýši
- a výrobky z nich

Vítězství 70, Děčín XXXII; tel. + 420 412 594 901; e-mail: a.krupickova@vuboletice.cz

Správa webu: hois.pavel@gmail.com
 © 2014. All Rights Reserved.